Home » Waxmelts

Onze overheerlijke waxmelts 

Onze waxmelts zijn handgemaakt van ecologische Soy-Wax met de toevoeging van heerlijk geurende kwaliteits olie.

Je kunt een waxmelt vergelijken met een geurkaars zonder lont. 

Neem een kijkje op de product pagina Waxmelts klein hier zijn alle 10cc cups waxmelts te bestellen, dit zijn de meest gangbare maten met een gegarandeerde geurtijd van 6uur bij gebruik van een waxbrander van 10cm hoog.

 

 

 

HOE TE GEBRUIKEN

Haal de waxmelt uit het cupje en leg het op je aromabrander en steek het waxinelichtje aan. De waxmelt zal langzaam smelten waarna de geur vrijkomt en je kamer heerlijk gaat ruiken. De Waxmelt kan meerdere keren gebruikt worden. U kunt de melt ook in stukjes snijden (afhankelijk van de groote van je aromabrander) en een deel in je aromabrander doen.

De geurtijd van een kleine Soy- Wax Melt is ongeveer 6 uur. De Waxmelt is na 6 uur niet verdampt maar de geur is dan wel vervlogen door de warmte. Het is dan tijd om de Wax melt te vervangen.

 

Neem een kijkje op mijn Blog voor uitleg over het makkelijk verwijderen van jouw waxmelt uit de brander.

 

Omdat al onze waxmelts handgemaakt worden, kan de werkelijke kleur afwijken van de op de artikelfoto’s getoonde kleuren.

Bij iedere bestelling van 10 waxmelts krijg u er 1 gratis bij.

 

 

 

 

Het eventueel gebruik van de naam van de originele (designers-)geuren en de uitleg zijn enkel en alleen bedoeld om onze klanten een idee van de geur te geven en in geen geval om de klant te misleiden of om misbruik te maken van de originele (designers-)naam en/of het bijbehorende handelsmerk.